Debităm lemn după cerințele clienților.
Cel mai important beneficiu în cazul cantităților de lemn mari, este transportul. Noi te ajutăm cu transportul materialelor așa încât lUnele lucrări de debitare necesită cunoștințe de specialitate pentru ca tăieturile să iasă perfect iar noi putem asigura metodele de debitare pentru diverse forme și lungimi ale lemnului.
Rindeluim după placul tău.
Ne adaptăm cerințelor tale în ceea ce privește rindeluirea lemnului pentru a obține formele pe care le dorești. Ce ține de materia primă, grinzi, căpriori, cherestea, șipci sau astereală, lasă pe seama noastră. Tu alegi ce iți este necesar.
Tratăm, lăcuim, ceruim.
Importanța tratării lemnului asigură o durată de viață prelungită a construcțiilor finale. Folosim produse be bază de apă sau ceară specială pentru exterior. Fiind unul dintre cele mai utilizate materiale de construcții, lemnul, material natural, este afectat constant de factorii externi. În funcție de necesități se aplică diferite tratamente; grund, ceară sau lac.
Sfaturi profesionale și suport tehnic.
Îți oferim informații de specialitate și suport tehnic din domeniul nostru de activitate, privind lucrarea ce urmează să se realizeze cu ajutorul produselor din lemn. Îngrijirea lemnului odată instalat presupune o atenție continuă asupra produselor, la fel ca pentru orice alte structuri din casa ta.
Transport până la locația aleasă de tine.
Cel mai important beneficiu în cazul cantităților de lemn mari, este transportul. Noi te ajutăm cu transportul materialelor așa încât livrarea să fie făcută cât mai confortabil și să necesite cât mai puține eforturi.
*Prețurile nu includ TVA (19%) si se supun la tot felul de termeni si condiții.
WhatsApp chat
0
    Cererea ta de ofertă
    Nu ai nici un producs in cererea de ofertăVezi si alte produse