HEAVEN’S CABINS: Cabane in stil austriac

Săptămâna aceasta am avut ocazia să luăm un scurt interviu celor de la Heaven’s Cabins despre experiența pe care au avut-o împreună cu noi. Ne bucurăm că au avut încredere și ne-au ales pentru a-și realiza visul de a construi 2 căbănuțe din lemn în stil austriac, foarte moderne și călduroase, pline de lumină, grație geamurilor mari pe care le-au ales.
Dacă sunteți curioși să aflați cum ne-au găsit și ce i-a motivat să ne aleagă și să ne recomande, vă lăsăm să descoperiți în interviul de mai jos.

 

 

Cum ați aflat de Enipau?

Am aflat din social media (Facebook, Instagram) și mi-am dat seama că modul în care lucrează, prezentarea, produsele ar putea fi exact ce îmi doream pentru proiectul meu. Inițial am făcut și o scurtă vizită la fabrica lor pentru a-mi face o părere cât mai bună și am ales să colaborez cu ei.

Ce tip de proiect ati realizat?

Am realizat 2 căbănuțe în stil austriac, tirolez în zona Șureanu (Alba), zonă cunoscută ca fiind și domeniu schiabil. Lambriul antichizat pe care l-am utilizat s-a comportat foarte bine și a fost apreciat de toată lumea care a închiriat căbănuțele. Țin să menționez că oaspeții noștri au fost din diverse zone și medii și a fost într-adevăr o supriză plăcută să observăm că erau atât de încântați.

 

 

 

 

Cum a fost experiența cu Enipau?

Am fost plăcut suprins să constat că au și servicii foarte bune, în sensul că am avut o colaborare facilă și au fost foarte prompți în ce privește livrarea. Cât despre calitatea produselor, nu aș avea altceva de spus decât că mi-au întrecut așteptările.

Ce tipuri de lemn ați utilizat?

Am utilizat lambriu antichizat și doc pentru terasă. Materialele sunt foarte calitative, lemnul e tratat și se comportă foarte bine după sezonul de iarnă. Acum pot să spun asta cu certitudine, după experiența din această iarnă.

 

 

 

 

Ce apreciați cel mai mult la Enipau?

În primul rând calitatea lemnului și bineînțeles, serviciile oferite, promptitudinea în a fi cât mai aproape de client și a-i oferi cele mai înalte standarde. Apoi, faptul că au reușit să își construiască un stil unic pe piață.

Ați recomanda Enipau?

Da, categoric – îi recomand cu încredere. M-am bucurat să îi cunosc pe cei din spatele brandului Enipau și văd că au idei moderne, actuale. Așa cum am mai spus și înainte, cred că ceea ce îi califică în primul rând este calitatea produselor și designul aparte. Felul în care prelucrează lemnul este ceva deosebit.

 

 

 

 

Client: Heaven’s Cabins

 

 

WhatsApp chat
0
    Cererea ta de ofertă
    Nu ai nici un producs in cererea de ofertăVezi si alte produse